Geestelijke begeleiding op maat - omgeving Overijssel
Marieke van Eijkelen

Zingeving door Marieke van Eijkelen - voor geestelijke begeleiding op maat

Heeft u een levensvraag, of behoefte aan een zinvol gesprek? Wilt u een moment stilstaan bij een ingrijpende gebeurtenis, een breukmoment, in uw leven? Mijn praktijk richt zich vooral op zingeving bij levensvragen. Hierbij kunt u onder andere denken aan het heel maken van uw levensverhaal door te spreken over uw ingrijpende ervaring. Om een vorm te vinden om met deze gebeurtenis om te gaan en een plaats te geven in het dagelijks leven. Mijn motto luidt: 'Helen door rituelen met daarbij een goed gesprek'.

In het kort

  • Voor een diepgaand en helend gesprek bent u bij Marieke aan het goede adres

Wie ben ik?

Een mensen mens met brede interesse en een doorleefd leven. Zowel techneut als een gevoelsmens met zingeving als voornaamste drijfveer. Ondernemend en reislustig, met aandacht voor - en nieuwsgierigheid naar - mijn medemens.

Als humanistisch geestelijk verzorger zijn mijn luisterend oor, invoelbaarheid en eigenheid belangrijke kwaliteiten. Een gesprek met 'impact' is het resultaat. Existentie en zingeving vormen de rode draad in mijn praktijk.

Belangrijk daarbij voor mij:

- Een luisterend oor
- Respect en aandacht voor elkaar
- Gelijkwaardigheid
- Openheid

Mijn motto luidt: 'Helen door rituelen'. Mijn praktijk richt zich vooral op zingeving bij rouw. Het op rituele wijze vorm geven aan afscheid, levensvragen en menselijke worstelingen.

Wat kan ik voor je doen?

Mijn diensten bestaan uit:

Verzorgen van geestelijke begeleiding op maat

Bij deze begeleiding heb ik aandacht voor individuele voorkeuren en ik loop bij de te voeren gesprekken het liefst door de natuur, zodat de omgeving een positieve invloed heeft op het gevoerde gesprek.

Voor contact met Marieke mail naar eijkelenm@hotmail.com

U krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Wat brengt het je?

Door me te verdiepen in de wensen van mijn klant onstaat er een op maat ontworpen ritueel, speciaal voor deze gelegenheid. Daarbij wordt aandacht besteed aan inhoud, uitvoering en de plaats waar het ritueel zal plaatsvinden. Het resultaat is een persoonlijk en uniek ritueel dat aanlsuit bij de wensen, verlangens en beleving van de opdrachtgever, passend voor deze gebeurtenis.

Waar spreken we af?

Deventer

Lifestream plaatst functionele -, analytische- en advertentie cookies, voor een goed functionerende website, gepersonaliseerde dienstverlening en advertenties. Zie ons privacy statement voor meer informatie.

Ja, ik accepteer cookies Nee, liever niet