Begeleiding bij afscheid
Ria Pool Meeuwsen

Ria Pool Meeuwsen - begeleiding bij afscheid | La Scuola

Er zijn momenten in het leven dat je amper woorden hebt. Afscheidnemen - in welke vorm dan ook - doet pijn. Struikelend beweeg je je door het leven. Hoe blijf je overeind in deze pijn? Bij mij kun je uitrusten, bijkomen om jezelf terug te vinden.

In het kort

  • gezondheid, werk, een geliefde - waar moet jij afscheid van nemen?

Wie ben ik?

Dankzij mijn theologische opleiding, mijn humanistisch-filosofische ontwikkeling en levenshouding, en mijn jarenlange ervaring als coach/counselor kan ik er voor je zijn. Ik luister en stel soms een vraag. Praten helpt.

Je vindt meer informatie op de website van La Scuola.

Wat kan ik voor je doen?

Dankzij mijn betrokkenheid, mijn filosofische inslag (open en vragend) en mijn oprechte aandacht kan ik je steun geven. Een veilige plek voor het verwerken van verlies, afscheid, rouw en pijn. Buiten de familie- en vriendenkring vind je een luisterend oor. Dat helpt mensen verder. Het lucht op.

Wat brengt het je?

  • rust
  • inzicht
  • het brengt je dichter bij jezelf

Mijn achtergrond

  • Ik heb kennis van begeleidingskunde, communicatie, filosofie en levensbeschouwelijke stromingen en begeleid al jaren groepen en individuen.

Waar spreken we af?

Nootdorp (Delft)

Aanbod en tarief

Individuele gesprekken van max. 1,5 uur.

Kosten: 95 euro, excl. 21% btw per gesprek.

Lifestream plaatst functionele -, analytische- en advertentie cookies, voor een goed functionerende website, gepersonaliseerde dienstverlening en advertenties. Zie ons privacy statement voor meer informatie.

Ja, ik accepteer cookies Nee, liever niet