Mensgericht begeleider | Rake Zaken
Lotte Huijing

Lotte Huijing - mensgericht begeleider | Rake Zaken

Soms zou je willen dat dingen in je werk of in je leven anders zouden gaan. Het idee dat werk & privé gescheiden zouden kunnen zijn, is volgens mij achterhaald. Hoewel werkgerelateerde kwesties voorop staan, kijken we samen naar jou als persoon. Misschien kriebelt er iets en heb je zin in een nieuwe stap? Misschien schuurt er iets of word je niet op waarde geschat? Met professionele, persoonlijk en zingevingsvragen kun je bij mij aankloppen.

Wie ben ik?

Ik ben expert op het gebied van menselijke en communicatieve patronen. Jij bent de expert wat betreft jouw ervaringen en jouw leven. Zo kunnen we naast elkaar nieuwsgierig onderzoeken wat er aan de hand is. Wat wil je veranderen? Maar ook: wat wil je behouden? Ik focus graag op wat er goed gaat en kijk of we dat wat kunnen oprekken. Zo wordt jouw handelingsruimte en repertoire groter en daarmee bereik jij wat je voor ogen hebt.

Wat kan ik voor je doen?

Als begeleider voer ik vooral één-op-één gesprekken rondom thema's als:

  • Ik wil meer energie uit mijn werk krijgen
  • Ik heb moeite met mijn collega's en/of leidinggevende
  • Ik wil ander werk (begeleiding bij loopbaanoriëntatie en solliciteren)
  • Ik wil een andere balans qua werk & privé
  • Ik wil meer uit mezelf halen

Wanneer je niet alleen wil praten óver kwesties, maar er ook actief mee aan de slag wil…zit je bij mij goed.

Wat brengt het je?

We stellen jouw doelen bij aanvang samen op. Ook stellen we tussenstappen vast, zodat jij weet wanneer je op de goede weg bent. Het is mijn streven dat je opgelucht, meer in balans en met vertrouwen de deur uit gaat. Lees hier enkele voorbeelden.

Ik beschik over een praktijkruimte met knapperend houtvuur en vergezichten in Midden-Nederland. Coaching-on-the-job behoort ook tot de mogelijkheden.

Mijn achtergrond

  • Sinds 2005 ben ik werkzaam als coach & trainer voor diverse bureaus
  • Sinds 2010 ben ik verbonden aan de Universiteit voor Humanistiek waar ik groepsdynamica, presenteren en coachingsvaardigheden doceer

Waar spreken we af?

Bureau Kruiswijk, Midden-Nederland

Aanbod en tarief

Meestal voer ik één-op-één gesprekken bij begeleiding van individuen. Doorgaans tussen de 3-10 gesprekken van 1,5 uur.

Mijn uurtarief ligt tussen de 100-150 euro (excl. 21% BTW) en is afhankelijk van of jij als particulier betaalt, of dat je werkgever betaalt.

Draagkracht en locatie wegen ook mee. Binnen organisaties werk ik veel met groepen in trainingen en workshops. Wil je kennismaken tijdens een kosteloze intake?

Lifestream plaatst functionele -, analytische- en advertentie cookies, voor een goed functionerende website, gepersonaliseerde dienstverlening en advertenties. Zie ons privacy statement voor meer informatie.

Ja, ik accepteer cookies Nee, liever niet