DYNAMIEK, ja graag, HECTIEK, nee bedankt!
Irène Klapper

Humanistisch raadsvrouw | lifecoach Irène Klapper

We leven in een dynamisch tijd, die onbegrensd uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden biedt. Het kan een blij en compleet gevoel geven wanneer je privé en werk goed weet te combineren! Maar de grens tussen dynamiek en hectiek is flinterdun en wordt soms onvoorzien overschreden: bijv. als je ergens in vast loopt of je iets overkomt. Ik ben een begeleider met wie je in gesprek kunt gaan over je werk, het leven, over jouw leven. Bijvoorbeeld over de dynamiek die bij jou past of over de balans die jij nodig hebt.

In het kort

  • in gesprek nieuwe inzichten krijgen
  • begeleiding bij reflectie
  • inspiratie opdoen voor keuzes of verandering

Wie ben ik?

Een vrouw met ruime ervaring als geestelijk verzorger en 57 jaar levenservaring 57 jaar. In mijn werk en persoonlijk leven heb ik veel geleerd: door mij in te zetten en voor nieuwe dingen te kiezen maar ook met vallen en opstaan. Alles wat er in mijn leven op mijn pad is gekomen heeft mij het inzicht gegeven dat ik door bewustwording en aanvaarding verder kom. Dit is meestal de verandering die nodig was en is. Ik ben van nature iemand die veel aandacht heeft voor mensen, mensen boeien me altijd. Ik zet deze kracht en mijn professionaliteit graag in voor persoonlijke begeleidingsprocessen van cliënten.

Wat kan ik voor je doen?

In een gesprek ben ik een begeleider van het persoonlijk zoekproces van de cliënt, waarin vragen centraal staan die geen snel of kort antwoord kennen: hoe sta je in je werk en wat zegt dat over jouw leven en over jou, wat is echt van belang voor je, waarover twijfel je, hoe zie je de toekomst? Ik help cliënten om eigen antwoorden te vinden. Het gesprek pauzeert de maalstroom van denkbeelden omdat het je helpt woorden te geven aan je gedachten en gevoelens. Zo ontstaan nieuwe inzichten over het verleden of andere perspectieven op de toekomst.

Wat brengt het je?

  • bewust worden wie je bent en wat van waarde voor je is
  • de mogelijkheden die je hebt onderzoeken
  • stappen zetten in het maken van juiste keuzes

Mijn achtergrond

  • Ik werk vanuit de humanistische waarden vrijheid & verantwoordelijkheid en betrokkenheid & gelijkwaardigheid.
  • De vrijheid die je hebt om je leven zelf vorm te geven is één kant van de medaille, de keerzijde is dat je verantwoordelijkheid draagt voor datgene je doet. Het aanvaarden en toepassen van beide waarden in je leven kan je verder helpen.De betrokkenheid die er altijd is op je medemens, is er één van gelijkwaardigheid. Deze waarden maken het gesprek tot een dialoog, waarin beide deelnemers de deskundigen zijn.

Aanbod en tarief

Voor persoonlijke begeleiding is mijn tarief € 75, - - € 100,- per gesprek, afhankelijk van je draagkracht.

Lifestream plaatst functionele -, analytische- en advertentie cookies, voor een goed functionerende website, gepersonaliseerde dienstverlening en advertenties. Zie ons privacy statement voor meer informatie.

Ja, ik accepteer cookies Nee, liever niet