Helen door rituelen - Marieke van Eijkelen
Marieke van Eijkelen

Zinvol Ritueel - Helen door rituelen - omgeving Overijssel

Zinvol ritueel. Heeft u een vraag over - of behoefte aan - een passend ritueel? Wilt u een moment stilstaan bij een ingrijpende gebeurtenis, een breukmoment, in uw leven? Mijn praktijk richt zich vooral op rituele wijze vorm en inhoud geven aan zingeving bij existentiële crises. Hierbij kunt u denken aan rouw bij diverse ingrijpende gebeurtenissen. Ik ontwerp unieke rituelen en voer deze uit, passend bij uw vraag, wens of specifieke gebeurtenis. Mijn motto luidt: 'Helen door rituelen'.

In het kort

  • Voor een passend en helend ritueel bent u bij Marieke aan het juiste adres.

Wie ben ik?

Een mensen mens met brede interesses en een doorleefd leven. Zowel techneut als een gevoelsmens met zingeving als voornaamste drijfveer. Ondernemend en reislustig, met aandacht voor - en nieuwsgierigheid naar - mijn medemens.

Als gecertificeerd celebrant (iemand die vieringen en/of rituelen uitvoert) zijn mijn invoelbaarheid, eigenheid en creativiteit belangrijke kwaliteiten. Een ritueel met 'impact' is het resultaat. Existentie en zingeving vormen de rode draad in mijn rituelen.

Belangrijk daarbij voor mij:

- Luisteren naar de wensen van een ander

- Respect en aandacht voor elkaar

- Gelijkwaardigheid

- Openheid

- De natuur

- Leven in het hier en nu

Mijn motto luidt: 'Helen door rituelen'. Mijn praktijk richt zich vooral op zingeving bij rouw. Het op rituele wijze vorm geven aan afscheid, levensvragen en menselijke worstelingen.

Wat kan ik voor je doen?

Mijn diensten bestaan uit:

Ontwerpen & uitvoeren van unieke rituelen bij afscheid en ander existentiële gebeurtenissen

Bij mijn diensten heb ik aandacht voor individuele voorkeuren en ik voer de rituelen het liefst in de natuur uit zodat omgeving en ritueel elkaar versterken.

Voor contact: mail met eijkelenm@hotmail.com

U krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Wat brengt het je?

Door me te verdiepen in de wensen van mijn opdrachtgever onstaat er een op maat ontworpen ritueel, speciaal voor deze gelegenheid. Daarbij wordt aandacht besteed aan inhoud, uitvoering en de plaats waar het ritueel zal plaatsvinden. Het resultaat is een persoonlijk en uniek ritueel dat aanlsuit bij de wensen, verlangens en beleving van de opdrachtgever, passend voor deze gebeurtenis.

Waar spreken we af?

Deventer

Lifestream plaatst functionele -, analytische- en advertentie cookies, voor een goed functionerende website, gepersonaliseerde dienstverlening en advertenties. Zie ons privacy statement voor meer informatie.

Ja, ik accepteer cookies Nee, liever niet