Helen door rituelen | Zinvol ritueel
Marieke van Eijkelen

Marieke van Eijkelen - Zinvol Ritueel - Helen door rituelen

Heeft u een vraag over - of behoefte aan - een passend ritueel? Wilt u een moment stilstaan bij een ingrijpende gebeurtenis, een breukmoment in iemands leven? Ik ontwerp en voer unieke rituelen uit, passend bij uw vraag, wens of specifieke gebeurtenis. Mijn motto luidt: 'Helen door rituelen'. Mijn praktijk richt zich vooral op zingeving bij mensen met ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en daarmee gepaard gaande existentiële vragen en worstelingen. Op rituele wijze geef ik vorm aan bijvoorbeeld ervaren rouw, die een diagnose in de GGz met zich meebrengt.

In het kort

  • Voor een passend en helend ritueel bent u hier, bij een zinvol-ritueel, aan het juiste adres.

Wie ben ik?

Een mensenmens met een brede interesse en een doorleefd leven. Zowel techneut als een gevoelsmens met zingeving als voornaamste drijfveer. Ondernemend en reislustig, met aandacht voor - en nieuwsgierigheid naar - mijn medemens.


Als celebrant (iemand die vieringen en/of rituelen uitvoert) zijn mijn invoelbaarheid, eigenheid en creativiteit belangrijke kwaliteiten. Een ritueel met 'impact' is het resultaat. Existentie en zingeving vormen de rode draad in mijn rituelen.


Mijn grootste drijfveren in mijn leven zijn mijn nieuwsgierigheid en interesse in mijn omgeving en de mensen die ik daarbij ontmoet.


Belangrijk voor mij zijn:
- leven in het hier en nu
- gelijkwaardigheid
- respect en aan dacht voor elkaar
- openheid
- natuur

Wat kan ik voor je doen?

Mijn diensten bestaan uit:
- Verzorgen van geestelijke begeleiding
- ontwerpen van unieke rituelen - voor diverse gelegenheden
- uitvoeren van deze rituelen
Graag voer ik rituelen in een natuurlijke omgeving op of uit, waarbij het ritueel en de omgeving complementair zijn aan elkaar.

Wat brengt het je?

Door me te verdiepen in de wensen van mijn klant onstaat er een op maat ontworpen ritueel, speciaal voor deze gelegenheid. Daarbij wordt aandacht besteed aan inhoud, uitvoering en de plaats waar het ritueel zal plaatsvinden. Het resultaat is een persoonlijk en uniek ritueel dat aanlsuit bij de wensen en beleving van de klant, passend voor deze gebeurtenis.

Waar spreken we af?

Deventer

Lifestream plaatst functionele -, analytische- en advertentie cookies, voor een goed functionerende website, gepersonaliseerde dienstverlening en advertenties. Zie ons privacy statement voor meer informatie.

Ja, ik accepteer cookies Nee, liever niet