Eva Smit - Humanistisch Raadsvrouw
Eva Smit

Eva Smit - Humanistisch Raadsvrouw

Voel je je weleens overspoeld door alles wat er moet gebeuren? Krijg je het benauwd van alles wat er op je bord ligt? Vind je het moeilijk om in alle drukte goed voor jezelf te blijven zorgen? Samen gaan wij op zoek naar ruimte: ademruimte, speelruimte, bewegingsvrijheid. We gaan kijken waar je energie van krijgt, waar je inspiratie uithaalt en wat jij de wereld te geven hebt. We onderzoeken hoe je jouw energie weer kunt laten stromen, voor jezelf en daarmee ook in je werk.

In het kort

 • een moment van aandacht voor jou
 • op zoek naar ademruimte, speelruimte, bewegingsvrijheid
 • als je wilt, tijdens een wandeling in het bos

Wie ben ik?

Als humanistisch geestelijk verzorger en als stembevrijder richt ik mij op het vergroten van (innerlijke) ruimte. Door liefdevolle aandacht en heldere reflectie kunnen we samen onderzoeken waar je vast loopt en waar jouw groeimogelijkheden liggen. Ik ben ervan overtuigd dat ieder van ons iets unieks en waardevols te geven heeft. Wanneer we daar contact mee maken, dat de ruimte geven, dan gaat het stromen: energie, verbinding, plezier.

evasmitbovenaan.JPG

Wat kan ik voor je doen?

We hebben allemaal zo onze overtuigingen en gedachtenpatronen die ons sturen en onze emoties en beleving beïnvloeden. Wanneer we meer zicht krijgen op ons innerlijk landschap, onze gedachten en gevoelens onder ogen zien, dan biedt dat meestal nieuwe perspectieven en nieuwe manieren om met onszelf, het leven en werk om te gaan. Dan kan er meer innerlijke ruimte ontstaan en kunnen we onze bewegingsvrijheid vergroten. En dat leidt tot lichter leven en werken.

Wat brengt het je?

In een aantal één-op-één gesprekken gaan we samen op verkenning.

Hierin kun je ...

 • zicht krijgen op onderliggende gedachtenpatronen
 • lucht en ruimte ervaren voor/bij emoties
 • inzicht in wat je drijft, wat je beklemd, waar je naar verlangt, waar je energie van gaat stromen
 • ruimte winnen, in jezelf en in de wereld, ruimte om te zijn wie je bent, om te spelen en om te werken vanuit dat wat jij te geven hebt.

In verbinding onderzoeken we hoe jij je kunt verhouden tot de mensen en de wereld om je heen op een voor jou gezonde manier.

Mijn achtergrond

 • Ik ben stembevrijder en humanistisch geestelijk verzorger. Als stembevrijder bied ik mensen individueel en in groepen ruimte om hun innerlijk eens op een heel andere manier te onderzoeken, dan gebruikelijk. Al zingend kun je uitdrukken wat er van binnen leeft. Mijn ervaring is dat mensen verrast zijn te ontdekken wat er gebeurt als ze zichzelf op deze manier aan de wereld laten horen.
 • Als geestelijk verzorger werk ik al jaren in de ouderenzorg en maak daarbij gebruik van de kracht van muziek.
 • Eveneens coach en begeleid ik mensen in hun werk, als ze vastlopen,
 • en bied ik al geruime tijd begeleiding bij levensvragen en morele reflectie.
 • Tot slot ben ik ervaren in het vormgeven van passende rituelen.

Waar spreken we af?

Utrechtse Heuvelrug

Aanbod en tarief

Een gesprek duurt meestal 1 - 1,5 uur, in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, naar wens op locatie, of in het bos tijdens een wandeling.

Het tarief voor individuele begeleiding ligt op € 100,- tot € 150,- per gesprek (incl. BTW) en is afhankelijk van of jij dit als particulier betaalt of dat dit (gedeeltelijk) vergoed wordt door je werkgever.

Lifestream plaatst functionele -, analytische- en advertentie cookies, voor een goed functionerende website, gepersonaliseerde dienstverlening en advertenties. Zie ons privacy statement voor meer informatie.

Ja, ik accepteer cookies Nee, liever niet